Як правильно розводити хну Броу Хенна? Поради та кроки

Як правильно розводити хну Броу Хенна?

Хна Броу Хенна – це природний продукт, що використовується для фарбування брів та шкіри. Вона здатна густо покривати волосся і триматися на шкірі тривалий час, надаючи брівам довготривалу та природну виразність. Однак, для отримання ідеального результата, важливо правильно розвести хну перед використанням.

Основні поради:

  1. Вибір хни. Для розводки хни необхідно використовувати якісний продукт відповідно до типу вашої шкіри та брів. Якщо у вас суха шкіра, підіберіть хну, яка містить більше олій. Для жирної шкіри найкраще підійде хна з меншою кількістю олій.
  2. Приготування хни. Для розводки хни потрібен порошок і тепла вода. Кількість води залежить від типу порошку та бажаної консистенції. Суміш потрібно добре перемішати, щоб уникнути комочків.
  3. Час для фарбування. Хну слід залишити для фарбування на шкірі та брів протягом 1-2 годин. Чим триваліший час, тим глибше кольоровий пігмент проходить у шкіру і брів.
  4. Застосування хни. Перед нанесенням хни на брів, необхідно очистити шкіру забруднень та зайвого жиру. Для нанесення хни на брів можна використовувати спеціальну щеточку або аплікатор. Рівномірно розподіліть хну на брів і залиште на певний час для фарбування.

Не забувайте робити тестову зафарбовування перед використанням хни повністю, адже ви повинні переконатися, що ваша шкіра не реагує на продукт алергічно.

Відповідно до цих кількох простих порад та кроків, ви зможете правильно розвести хну Броу Хенна та отримати довготривале і природне фарбування брів. Зйомка займе всього кілька хвилин, а результат буде помітним і ефектним!

Приготування мішанки для хни

Приготування мішанки для хни

Перш ніж почати розчісувати брів, потрібно приготувати мішанку для хни. Для цього необхідно мати:

  • хна – 2-3 столові ложки;
  • вода – приблизно 1/4 склянки;
  • лимонний сік – 1 чайна ложка;
  • цукор – 1 чайна ложка;
  • оливкова олія – декілька крапель.

Спочатку розпушите хну в глиняному горщику або на ковпачку з-під пляшки, додайте воду і перемішайте до однорідної консистенції. Далі додайте лимонний сік, цукор і олівкову олію, і знову перемішайте.

Отриману мішанку залиште на 15-20 хвилин, щоб хна набрала насичений колір. Потім перемішайте її ще раз перед використанням.

Тепер мішанку для хни готово використовувати для розчісування брів. Тримайтеся порад та кроків, щоб досягти найкращого результату!

Нанесення хни на брови

Нанесення хни на брови

Крок 1: Зачистіть брови від зайвого волоска при допомозі пінцета.

Крок 2: Підготуйте хну, змішавши її з водою чи чайною кімнатної температури. Це забезпечить правильну консистенцію хни.

Крок 3: Нанесіть шар хни на брови за допомогою дерев’яної палички або спеціального аплікатора. Переконайтеся, що шар хни є рівномірним і товстим достатньо, щоб вона прикривала всю поверхню бровей. Залиште хну на брів на 20-30 хвилин, щоб виділилася барвнича реакція.

Крок 4: За допомогою вологого ватного диска або серветки зніміть хну з брів, рухаючись в напрямку росту волосся. Після цього промийте брови водою, щоб змити залишки хни.

Крок 5: Застосуйте натуральне олію на брови, щоб зволожити і надати ім доглянутого вигляду. Масажуйте олію, щоб поліпшити кровообіг і сприяти росту брів.

Важливо: Перед нанесенням хни на брові переконайтеся, що ви не маєте алергічної реакції на хну. Зробіть тест на алергію за допомогою невеликої кількості хни на задній стороні зап’ястя.

Фіксація і час впливу

Після того як нанесли хну на брови, необхідно забезпечити її фіксацію. Для цього можна скористатися спеціальним фіксаторм або використовувати звичайний пакетик для їжі. Потрібно нанести плівку на верхню частину брів та змити хну з решти брів у сухому вигляді. Через 15-20 хвилин фіксанта хну можна змити з усіх брів.

Час впливу хни на брови також має значення. Чим довше хна буде триматися на брівах, тим яскравіший і насичений колір буде отриманий. Час впливу зазвичай становить від 1 до 2 годин. Однак, якщо ви хочете домогтися ще більш заглибленого кольору, можете залишити хну на брівах протягом 3-4 годин.